PLENKOVIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA MILANOVIĆA! Hrvatski premijer nazvao šefa države nizom pogrdnih reči: Prestani da maltretiraš ljude!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 18:10

PLENKOVIĆ NASTAVLJA DA PROVOCIRA MILANOVIĆA! Hrvatski premijer nazvao šefa države nizom pogrdnih reči: "Prestani da maltretiraš ljude!"

Hrvatski premijer odgovorio predsedniku
Hrvatski premijer i lider HDZ Andrej Plenković, koji se nalazi u Briselu, komentarisao je početak pregovora BiH za ulazak u Evropsku Uniju, događanja na domaćoj političkoj sceni, parlamentarne izbore, kao i to da je novoizabranom glavnom državnom tužiocu Ivanu Turudiću pucano u auto o čemu se ranije danas oglasila i policija.
- Odluka o pristupanju BiH Evropskoj uniji donesena je sinoć nakon puno truda i rada. Čestitam Borjani Krišto i svima koji su se potrudili u ova tri meseca. Kod Holandije smo uspeli takođe napraviti ključni pomak. Sad smo konačno postavili BiH da ulovi korak s onima koji su u pristupnom procesu. Jedan veliki politički uspeh u veoma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.