Izvor: B92, 26.Mar.2002, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATNA KARTICA "STEDIONICE" I "DAJNERSA"

Beograd -- "Postanska stedionica" i "Dajners klub internesenel Beograd"

su promovisali zajednicku medjunarodnu platnu karticu, koja ce od srede biti dostupna svim korisnicima tekucih racuna "Postanske stedionice".

"Svi korisnici tekucih racuna "Postanske stedionice", kao i vlasnici drugih racuna koji se pridrzavaju finansijske discipline, moci ce da dobiju novu platnu karticu", izjavila je generalni direktor "Postanske stedionice" Jelica Zivkovic. Prednosti koriscenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove kartice su sto nije potreban depozit za njeno dobijanje i nece se naplacivati provizija za njeno koriscenje, izjavila je Jelica Zivkovic i dodala da ce kartica imati kreditnu funkciju, kao i u slucaju ceka.

Generalni direktor "Dajners klub internesenela Beograd" Obrad Sikimic izjavio je da je rec o kreditnoj kartici gde ce se placanja za kupljenu robu i usluge odvijati 15 do 20 dana nakon kupovine robe. Sikimic je rekao da ce kartica moci da se koristi na 3.500 akceptnih mesta u Srbiji i 1.500 u Crnoj Gori. Kartica ce ravnopravno moci da se koristi na preko 7 miliona akceptnih mesta u svetu, rekao je Sikimic i dodao da ce pomocu kartice uskoro moci da bude podizana gotovina na bankomatima "Postanske stedionice" i na salterima svih posta. Prema recima Sikimica, izdavanje kartica pocece u sredu, a vec je primljeno 2.000 zahteva za njihovo izdavanje. Procedura za dobijanje kartice traje 7 dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.