Izvor: Kurir, 22.Jan.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATITI DUGOVANJA ORUŽARA

LUČANI, 22. januar 2010. (FoNet) - Predstavnici loklanih samouprava Čačka, Valjeva, Lučana i Obrenovca, do kraja meseca, uputiće predlog Vladi Srbije da im se uplati 40 odsto od poreza na zarade zaposlenih u namenskim preduzećima, koja se nalaze u ovim gradovima. Ova sredstva, koja država nije uplaćivala lokalnim samouprava u prethodnih nekoliko godina, iznose oko milijardu dinara, a bez njih, kako su istakli čelni ljudi gradova i opština, dovedeno je u pitanje nesmetano obavljanje svih funkcija.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Traže rešenje za dug oružara

Izvor: Press, 22.Jan.2010

Procenjuje se da fabrike oružja gradovima i opštinama, na čijoj teritoriji proizvode, od poreza na zarade duguju ukupno milijardu dinara. .Gradovi Valjevo, Čačak i Kragujevac i opštine Lučani i Obrenovac najmanje četiri godine ne dobijaju zakonskih 40 odsto od poreza na zarade...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.