PLATIO 5.000 EVRA POZNANIKU DA MU UBIJE ZETA? Neverovatan slučaj u Irigu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 22:33

PLATIO 5.000 EVRA POZNANIKU DA MU UBIJE ZETA? Neverovatan slučaj u Irigu

Ilija navodno skovao plan kako bi se oslobodio muža svoje ćerke.

Ilija M. (71) iz Iriga uhapšen je zbog sumnje da je svom poznaniku (52) dao 5.000 evra kako bi mu ubio zeta.

Sumnja se da je Ilija M. bio nezadovoljan životom svoje ćerke i zeta, zbog čega je skovao pakleni plan.

Iliji se navodno nije sviđalo kako muž tretira njegovu ćerku, pa je rešio da joj "pomogne". On je pozvao poznanika i navodno mu predložio da najpre prebije zeta, kako bi mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se osvetio. Sumnja se da je dao čoveku 3.000 evra za taj "posao".

Vreme je prolazilo, ali plaćenik nije ispunio svoj zadatak, što je naljutilo Iliju M.

Ilija je pozvao svog prijatelja i ponudio mu dodatnih 2.000 evra, ali je sada imao nešto drugačiji plan. Navodno je tražio od poznanika da ubije muža njegove ćerke. Čovek je pristao, uzeo novac i otišao. Vreme je prolazilo, ali muškarac nije ispunio ni novi zadatak.

To je razbesnelo Iliju M., pa je počeo da zove i preti svom poznaniku, pritiskajući ga da obavio ono za šta je uzeo pare. Međutim, čovek je shvatio da ne može da počini zločin, pa je u petak otišao u policiju i sve ispričao. Muškarac je u policiji do detalja ispričao svoj problem.

Policija je posle prijave uhapsila osumnjičenog i on se tereti za krivično delo ubistva u pokušaju u vezi sa podstrekavanjem. Nakon saslušanja u tužilaštvu osumnjičenom je određen jednomesečni pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.