PLASTIČNI HIRURG UBIO SVOJU ŽENU?! Njeni roditelji besni, zahtevaju da saznaju istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 17:02

PLASTIČNI HIRURG UBIO SVOJU ŽENU?! Njeni roditelji besni, zahtevaju da saznaju istinu

Telo je poslato na obdukciju i nakon toga će se znati tačan uzrok smrti.

Hilari Braun (33) doživela je srčani zastoj tokom plastične operacije koju joj je radio njen suprug Ben Braun (40), plastični hirurg.

On ju je operisao na svojoj klinici na Floridi.

Nakon srčanog zastoja, ona je pala u komu, a nedelju dana kasnije isključena je sa aparata kojima su je održavali u životu, obzirom da je moždano bila mrtva.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istragom se ispituje da li je Hilari možda bila pod prevelikom dozom lekova ili je nesrećan slučaj u pitanju.

Ben tvrdi da je sve uradio po protokolu i da je sa njim u operacionoj sali bilo stručno osoblje.

Nejasno je, još uvek, kakve je operacije Hilari u to vreme dobijala.

Hilarini roditelji opisali su je kao "punu vatre i energije".

- Želimo odgovore - rekao je njen otac Marti Elington za USA Today. - Nismo dobili odgovore. Ako je greška, bila je greška, ali to ne vraća moju ćerku, znate. Ne želim njegov novac. Ne želim ništa. Sve što želim je odgovor jer mislim da to dugujemo mojoj ćerki.- Rekao je da je njegova ćerka uživala u braku sa nagrađivanim plastičnim hirurgom koji je mogao da joj uradi bilo koji broj operacija kad god poželi.

- Bila je prelepa. Stalno smo joj govorili: Zašto ovo radiš? - prisetio se on.

U postu na društvenim mrežama napisanom 24. novembra dok je njegova žena još bila u komi, dr Braun je napisao - Potrebne su nam molitve za čudo. Hilari je u utorak popodne imala srčani zastoj. Pozvali smo hitnu i započeli reanimaciju. Srce joj se vratilo, ali mozak ne. Hilari Elington Braun ti si moja srodna duša, moj svet, moje sve. Molim te, vrati se!.

Par je bio u braku dve godine, a Hilari je iz prethodnog braka imala troje male dece, uzrasta od 4 do 8 godina. Porodica dr Brauna objavila je ove nedelje saopštenje u kojem osuđuje optužbe protiv njega i navodi - Njegova duboka tuga i šok samo su dodatno pojačani mnogim neistinama koje kruže onlajn i u medijima.

Ben je potpuno uništen iznenadnim gubitkom voljene supruge Hilari i očajnički pokušava da shvati kako da proživi jedan dan, bez obzira na ceo život bez nje pored sebe, dodaje se. Operacija koju je obavio na njoj opisana je kao "mala i rutinska", a u izjavi se tvrdilo da su poštovani svi odgovarajući medicinski protokoli i da je na licu mesta bilo obučeno osoblje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.