PLAŠI SE ZA SIGURNOST ĆERKE I NJE SAME Majka učenika ubice seli se iz Beograda? Poznato gde se trenutno nalaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 12:30

"PLAŠI SE ZA SIGURNOST ĆERKE I NJE SAME" Majka učenika ubice seli se iz Beograda? Poznato gde se trenutno nalaze

Majka Koste Kecmanovića je sa mlađim detetom, ćerkom starom deset godina, zbrinuta na sigurnom.

Dečak Kosta Kecmanović (13) u sredu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi. Majka i sestra masovnog ubice od tada nisu u porodičnom stanu Kecmanovića, a kako Republika.rs saznaje tamo se neće ni vraćati.

Kako se ranije pisalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roditelji Koste Kecmanovića su ugledni beogradski intelektualci, veliki stručnjaci u svojim poslovima. Otac je poznati doktor, specijalista radiologoje, a majka je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu, gde se bavi naučnim radom.

Nakon užasa koji je Kosta napravio, otac Vladimir Kecmanović je u pritvoru, a majka je sa mlađim detetom, ćerkom starom deset godina, zbrinuta kod rođaka van Beograda.

Kako portal Republika.rs saznaje iz kruga poznanika Kecmanovića, majka je i dalje u šoku i prikuplja snagu da nekako brine o mlađoj ćerki kojoj je pozlilo kada je na času klavira saznala šta je njen brat uradio.

- Kostina majka, iako je jaka žena, ne može da dođe sebi nakon sinovljevog zločina. To koliko je potresena se ne može opisati rečima - kaže poznanica Kecmanovića za Republiku.

Prema njenim rečima, majka ne planira da se vrati u stan u kojem  su  porodično živeli. Čak razmišlja i da ga proda. Osim teških uspomena kojima ne bi želela da se vrati, ona se brine i za sigurnost ćerke, pa i nje same.

Kako su mediji ranije preneli, Kosta Kecmanović je bio veoma dobar učenik, a pričalo se da su ga upravo zbog toga deca izbegavala i zadirkivala. Dečak je išao na brojna takmičenja i nizao je petice, a želja mu je bila da se bavi astrofizikom. Umesto da ostvari tu želju, doneo je kobnu odluku koja je upropastila njegov život i budućnost, ali i zauvek u crno zavila porodice devet žrtava, osam učenika i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar".

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.