PLANIRAO VEĆI POKOLJ? Vojnik koji je ubio dete i bivšu imao ceo ARSENAL - evo šta je policija sve pronašla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 16:03

PLANIRAO VEĆI POKOLJ? Vojnik koji je ubio dete i bivšu imao ceo ARSENAL - evo šta je policija sve pronašla!

Posle zločina predao se sam

Nemački vojnik, koji je rano jutros počinio stravičan pokolj u porodičnoj kući u Šesenu, zapravo je planirao još veći napad, prenose nemački mediji.

U njegovom automobilu pronađeno je oružje, velika količina municije i Molotovljev koktel koji se nalazio u vratima, i kako deluje, bio je spreman za upotrebu.

Prema informacijama sa lica mesta, u susednoj zgradi pronađeno je nekoliko sumnjivih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predmeta.

Kako se navodi, vojnik je ubio svoju bivšu devojku (33), njeno trogodišnje dete, njenog dečka (30) i njegovu majku (55).

Nakon intezivne policijske akcije, vojnik se sam predao policiji u kasarni u gradu Rotenbrug. Tamo je parkirao auto, otrčao u policijsku stanicu i identifikovao se.

Javno tužilaštvo u Verdenu zatražilo je nalog za hapšenje vojnika.

Podsetimo, masakr se dogodio u petak ujutru, oko 3.30 časova kada je došlo do pucnjave u kojoj su ubijene četiri osobe među kojima je i dete.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U GRČKOJ: Tast ubio zeta, potom presudio i sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 08:48

Kricio je ćerku i zeta za raspad sopstvenog braka...U Nikeji u Grčkoj dogodila se porodična tragedija kada je 64-godišnji muškarac ubio svog zeta (39), a zatim sebi oduzeo život...Policiji je prijavljen napad u jutarnjim časovima, nakon što su se začuli pucnji...Muškarac iz Soluna pucao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.