PLANIRAO DA UBIJE DRUGARE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU Načelnik policije otkrio monstruozan plan dečaka ubice, ODUSTAO DA SE NE BI RAZBEŽALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 08:09

PLANIRAO DA UBIJE DRUGARE U ŠKOLSKOM DVORIŠTU Načelnik policije otkrio monstruozan plan dečaka ubice, ODUSTAO DA SE NE BI RAZBEŽALI

Monstruozni detalji.

Krvavi plan i listu za odstrel svojih drugara dečak (13) iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar" kovao je više od mesec dana, a za to vreme sa svojim prijateljima provodio je vreme, igrao se i družio kao da je sve normalno.

Dečak je, da podsetimo, svoj krvavi pir ostvario 3. maja, kad je u školi koju je pohađao ubio osmoro svojih drugara i čuvara Dragana Vlahovića (51), a ranio njih šestoro i nastavnicu istorije T. S. (54). Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema rečima načelnika beogradske policije Veselina Milića, koji je istog dana obelodanio plan pomahnitalog dečaka i njegovu listu za odstrel, on je hteo da ih pobije još mesec dana ranije u dvorištu škole.

- Dečak je u policiji ispričao da je pre izvesnog vremena planirao da nešto slično uradi i na školskom igralištu, ali je tada odustao od te ideje - rekao je načelnik Milić.

Izvor tvrdi da je dečak od prvobitne ideje odustao jer je smatrao da nije sve dobro promislio i da bi to mogla da bude "propuštena prilika".

- Bili su na otvorenom, razmišljao je da bi se oni najverovatnije razbežali kad bi on potegao oružje i da ishod ne bi bio onakav kakav je želeo. Zato je napravio precizan spisak sa imenima svojih drugara, a zatim i mapu kao u nekakvoj video-igrici - kaže izvor i dodaje:

- On je pratio šemu ulaza i izlaza iz škole, kao i rasporeda učionice, i po njoj krenuo da ubija, međutim, nije računao na otpor čuvara i nastavnice, kao i dežurnih učenica, koje su mu se isprečile na putu.

Prema rečima izvora, ali i roditelja i dece koja su se družila s pomahnitalim dečakom, on se tih mesec dana dok je kovao plan najnormalnije družio s njima, išao na rođendane, slavlja, pa čak i na ekskurziju koja je bila u aprilu.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.