PLANIRALI SU VENČANJE, NIKOGA NISU POVREDILI Milioner preko telefona našao auto u kom su mu Hamasovci ubili ćerku i njenog dečka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 07:24

"PLANIRALI SU VENČANJE, NIKOGA NISU POVREDILI" Milioner preko telefona našao auto u kom su mu Hamasovci ubili ćerku i njenog dečka (FOTO)

Na muzičkom festivalu na jugu Izraela u subotu je ubijeno najmanje 260 osoba

Otac Amerikanke poreklom iz Izraela, koju su teroristi Hamasa ubili zajedno sa njenim dečkom na muzičkom festivalu, pratio je signal sa njenog telefona kako bi pronašao automobil u kom su njih dvoje ubijeni dok su pokušavali da pobegnu.

Eial Valdman, osnivač Mellanok-a, rekao je za CNN da se u početku nadao da su njegovu 24-godišnju kćer Deniel Valdman zarobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teroristi tokom napada na muzičkom festivalu na jugu Izraela u subotu.

Međutim, samo nekoliko stai pre intervjua, saznao je da su njegova ćerka i njen dečko među 260 ubijenih.

- Video sam tačno kako je ubijena. Na nju je pucano iz dva pravca, napalo ih je između tri i pet osoba. Korišćena su najmanje tri pištolja, ako je sudeći po čaurama koje su pronađene kod vozila - rekao je neutešni otac.

U intervjuu koji je ranije dao za izraelske medije, Eial je rekao da su Deniel, njen dečko i dvoje prijatelja u beloj tojoti pokušali da pobegnu, ali da su ih teroristi na žalost ipak uhvatili.

- Oni nisu nikoga povredili - rekao je on.

Eial kaže da su Denijel i njen momak pre mesec dana počeli da žive zajedno. On kaže da mu je tokom njihovog poslednjeg razgovora, ćerka priznala da je htela da se uda.

- Svako ko ju je upoznao ju je zavoleo. Ona ništa i nikome nije loše učinila - rekao je neutešni otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.