PLAĆATE, A NE MORATE! Građani ovog dela BEOGRADA imaju PRIVILEGIJU za koju sigurno ne znaju

Izvor: Press, 18.Maj.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAĆATE, A NE MORATE! Građani ovog dela BEOGRADA imaju PRIVILEGIJU za koju sigurno ne znaju

Sve što treba je da popunite formular, preuzmete vašu karticu potpuno besplatno i uživate u svim njenim čarima.
Foto:srbijadanas.rs
Svi zainteresovani građani mogu da dođu u šalter salu opštine Zemun, popune formulare, preuzmu "Moju zemunsku karticu". U pitanju je personalizovana kartica koja omogućava plaćanje roba i usluga sa posebnim popustima. Vlasnik kartice može biti svaki punoletan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << građanin Zemuna, koji na taj način ostvaruje popust u onim prodavnicama, radnjama, buticima, restoranima i kafeima, sportskim i fitnes centrima, galerijama i knjižarama umreženim kroz projekat ''Moja zemunska kartica''.
Foto: Srbija Danas 

Do sada je izdato preko 1.900 kartica, a građani su najzainteresovaniji za specifične zdravstvene preglede i kupovinu lekova u apotekama po povoljnijim cenama. Prodajni lanac AMAN i  prodavnica igračaka Pertini omogućavaju korišćenje kartice na čitavoj teritoriji Republike Srbije i  beleže veliki broj građana koji koriste "Moju zemunsku karticu" i taj broj svakim danom sve više raste.
Šta sve možete uz ovu besplatnu karticu? Zbog velike zainteresovanosti građana za aktivnosti u koje su uključena deca, ovom akcijom svi roditelji koji poseduju karticu mogu svoju decu voditi na besplatne sportske programe, prvenstveno ragbi, kajak i košarku. Opština Zemun obezbedila je i novi besplatni program - školu plivanja za 100 mališana koja će trajati tri meseca. Sve besplatne programe koje možete dobiti uz ovu karticupogledajte KLIKOM OVDE!
Spisak preduzeća uključenih u projekat Moja Zemunska kartica kao i beneficije koje vas očekuju možete pogledati KLIKOM OVDE!
Lekovi po nižim cenama! Apoteka Menta među prvima je ušla u partnerstvo sa zemunskom opštinom i projektom "Moja zemunska kartica".  Vlasnica apoteke Marina Kovačević kaže da se od realizacije projekta, promet mušterija značajno povećao i da svakim danom dolazi sve više kupaca koji uz pomoć svojih kartica ostvaruju značajne popuste na lekove i vitamine koje kupuju u apoteci.

Đurđija Veselinović, penzionerka iz Zemuna, dugogodišnji je kupac ove apoteke i projekat "Moja zemunska kartica" dočekala je sa velikim oduševljenjem.

Dame su posebno zainteresovane i za popuste koje ostvaruju kupovinom u modnom centru Balašević i prodavnici ženske garderobe Afrodite Mode Collection.
Oprema za kuću Oni koji žele da opreme svoj dom, u salonu keramike Noks mogu naći sve što im je potrebno i to uz značajne popuste. Popust se odnosi na pune maloprodajne cene na vele asortiman 30%, na sanindusa monoblokove i lavaboe 25% na slavine sve 15% i sanitarije, sem na armalove koje su na akciji . Na keramičke pločice uvoznog proizvođača 15% sem na pločice koje su na totalnoj rasprodaji , kabine 15% sve sem kolpa sana .
Kupci salona Noks i korisnici kartice izuzetno su zadovoljni izborom asortimana koji im se nudi, pa su, i u ovom slučaju, pohrlili u salon kako bi ostvarili svoje pravo na popust.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.