PKS raspisala novi konkurs za Inženjerku godine

Izvor: Beta Video, 14.Mar.2024, 16:42

PKS raspisala novi konkurs za `Inženjerku godine`

BEOGRAD - ``Prijave mogu slati pojedinci i organizacije uz saglasnost nominovanih inženjerki. Cilj je da javnosti i mladima predstavimo inženjerke čije delo, biografija i ličnost mogu biti uzor i ugled mladima, a posebno devojkama da upišu STEM studije i krenu putem inžnjerskog obrazovanja i karijere``, kazao je predsednik Udruženja ``Inženjerka godine`` Rade Krajnović. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Petrović:Konkurs poput `Inženjerke godine` potreban Srbiji kako bi se istakli dobri primeri u praksi

Izvor: Beta Video, 14.Mar.2024

BEOGRAD - Inženjerka godine za 2023 Ana Petrović kazala je da je takmičenje ima viši cilj, a to je kako da se predstave profesionalne i lične priče inženjerki javnosti, pre svega devojčicama u srednjim i osnovnim školama, da bi im se prikazala sveobuhvatnost inženjerstva i u kojim sferama inženjerskih...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.