Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2024, 12:31

PKS: Srpska hrana tražena na Bliskom i Dalekom istoku

Više od 2.200 sastanaka u okviru Nacionalnog paviljona Srbije, osam potpisanih predugovora i ugovora, novi izvozni poslovi vredni preko 11 miliona evra, prvi su rezultati učešća kompanija iz Srbije na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Gulfood 2024" koji je održan u Dubaiju.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpska hrana tražena na Bliskom i Dalekom istoku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Feb.2024

DUBAI – Više od 2.200 sastanaka u okviru Nacionalnog paviljona Srbije, osam potpisanih predugovora i ugovora i novi izvozni poslovi vredni više od 11 miliona evra prvi su rezultati učešća kompanija iz Srbije na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Gulfood 2024“ koji je održan u Dubaiju,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.