PKS: Agrobiznis konferencija Grow up-snaga zemlje na Kopaoniku 31. maja i 1. juna

Izvor: Beta, 10.Maj.2023, 18:03

PKS: Agrobiznis konferencija 'Grow up-snaga zemlje' na Kopaoniku 31. maja i 1. juna

Privredna komora Srbije (PKS) najavila je da će se najveća regionalna agrobiznis Konferencija "GROW UP - snaga zemlje", održati 31. maja i 1. juna na Kopaoniku na kojoj će eksperti govoriti o mestu Srbije u poredjenju sa regionom i svetom.U debati, na više panela, na konferenciji koju organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i PKS, govoriće se koliko je digitalizacija poljoprivrede potreba, a koliko šansa, koja je uloga IPARD fondova i koje su mogućnosti i raspoloživi izvori finansiranja poljoprivrede, kao i koliki je značaj lanaca snabdevanja i regionalne povezanosti, saopštila je PKS.Prisutnima će se obratiti domaći i strani eminentni naučnici i profesori, najviši zvaničnici Vlade Srbije, ministri iz regiona među kojima su iz Republike Srpske, Crne Gore i Severne Makedonije, kao i predstavnici međunarodnih institucija, EU, javnih preduzeća i poslovne javnosti.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Konferencija „GROW UP – snaga zemlje“ na Kopaoniku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023, 10:00

Najveća regionalna agrobiznis Konferencija „GROW UP – snaga zemlje“ biće održana 31. maja i 1. juna ove godine na Kopaoniku, najavljeno je iz Privredne komore Srbije (PKS). Kako se navodi, konferencija, koju organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i PKS, okupiće na...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.