Izvor: B92, 10.Nov.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIVAC: SLAZEM SE S MATICEVOM IZJAVOM

Pozarevac -- Dopisnik Radija B92 iz Pozarevca Radoslavka Despotovic prenosi izjavu Zarka Pivca, clana Glavnog odbora Demokratske stranke iz tog grada, koji kaze da se njegov stav ne razlikuje mnogo od stava glavnog urednika RTV B92 Verana Matica, koji je izazvao reakciju premijera Zorana Djindjica. "Apsolutno se slazemo s Maticevom izjavom.

Svi su jednaki pred zakonom, pa ce i frekvencije tako deliti. Ne znam zasto se digla tolika buka oko te izjave, naravno da se ne ocekuje od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << premijera da kaze 'evo, ovi mediji ce imati privilegije, a ovi ne'. Na osnovu tehnicke i strucne opremljenosti, ljudi koji o tome odlucuju ce imati neku sliku u glavi ko je prethodnih 10 godina zasluzio frekvenciju. Tu je sve jasno, nama ne trebaju mediji koji ce slusati vladajucu strukturu, vec oni koji ce raditi po svojoj casti. Nama trebaju kvalitetni, a ne poslusnicki mediji", kaze Pivac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.