PITANJE JE DANA KADA ĆE SE NEŠTO POJAVITI... Renato Grbić o nestalom Mateju: Ako je ušao u vodu, upao je ZIMSKU ANESTEZIJU i nije mu bilo spasa

Izvor: Press, 26.Jan.2022, 14:53

'PITANJE JE DANA KADA ĆE SE NEŠTO POJAVITI...' Renato Grbić o nestalom Mateju: Ako je ušao u vodu, upao je ZIMSKU ANESTEZIJU i nije mu bilo spasa

Renato Grbić, alas i ugostitelj, koji je spasao davaljenja 30 ljudi nije optimističan po pitanju potrage za Matejem Perišem (27), nestalim mladićem iz Splita.
foto:pink
- Pitanje je dana kada će se nešto pojaviti...- rekao je Grbić.
- Nenad Periš je dolazio kod mene da pričamo... Ako je Matej plivao, bio je u blizini Ratnog ostrva. Plivao je dok nije upao u zimsku anesteziju, to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je poput bele smrti, ne osećate ništa, samo utonete u san i tada se izgubio signal. To je moje viđanje. Opet, voleo bih da nismo u pravu i da je dečko živ – kaže Renato.
Foto: TV Pink Printscreen

Ako je stvarno ušao u vodu, nije mu bilo pomoći, nijedno telo ne može da izdrži tu hladnoću. Kada se bude pojavilo telo, znaćemo istinu Renato je istakao da rečna policija i žandarmerija intenzivno tragaju za Matejem.
Foto: TV Pink Printscreen

- I oni se nadaju, ali 99 odsto znaju da od toga nema ništa - istakao je Renato.
- U to vreme su Sava i Dunav bili nenormalno jaki, ako je zaplivao, otišao je jako daleko – ispričao je on.
Foto: Privatna arhiva

Matej Periš nestao pred Novu godinu Matej je nestao noć uoči Nove godine, a njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova. Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu Gotik u Beton hali, odakle je izašao oko 1 i 43 sata, pa trčeći otišao do Sava promenade. Nadzorna kamera restorana snimila ga je kako prilazi ledenoj Savi. Video nadzor je snimio i kako neki “objekat” pliva u reci, a ispostavilo se da je tu poslednji put uhvaćen signal njegovog mobilnog u 2 i 5 sati.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.