PITALI SU GA ŠTA AKO JE SLEDEĆI? Arkanov odgovor se i dalje prepričava

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2022, 19:13

PITALI SU GA "ŠTA AKO JE SLEDEĆI?" Arkanov odgovor se i dalje prepričava

U subotu, 15. januara, navršava se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u Interkontinenatalu.

Nekoliko godina pre Arkanovog ubistva, pričalo se po Beogradu, ali i u medijima, da je Ražnatović na meti i da mu preti potencijalna likvidacija.

Ta tema je naročito bila aktuelna 1997. i to posle 11. aprila kada je u restoranu "Mama mia" u srpskoj prestonici likvidiran Radovan Stojičić Badža, general srpske policije, načelnik Službe javne bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zamenik ministra unutrašnjih poslova Srbije.

Badža i Arkan su bili bliski prijatelji, njegova smrt nikada nije rasvetljena.

Neposredno posle njegovog ubistva, na konferenciji za štampu, novinari su upitali Ražnatovića da li je on sledeći.

Arkan je tada hladno odgovorio:

- Neka bude šta bude!

Jednom drugom prilikom, Ražnatović je na novinarsko pitanje da li se boji odgovorio:

- Kao i ostali ljudi, imam samo jedan život. Bio sam u mnogim nezavidnim situacijama, ali mislim da je to sudbina. Čovek može da umre na razne načine, ali ja o tome ne mislim i neću da mislim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

22 GODINE OD UBISTVA ARKANA: Šta se dešavalo u danima uoči likvidacije i kako je MAŠINERIJA SMRTI STAVLJENA U POKRET

Izvor: Blic, 14.Jan.2022

Od ubistva Željka Ražnatovića Arkana prošle su 22 godine, a njegov život i smrt i dalje intrigiraju javnost. Arkan je 15. januara 2000. godine ubijen sa tri hica u glavu u beogradskom hotelu "Interkontinental". Ovo je priča o danima koji su prethodili ubistvu i u kojima je pokrenut nezaustavljiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.