Izvor: Press, 11.Jun.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PITALI SMO SVEKRA UBIJENE JELENE DA LI JE NJEGOV SIN MILOŠ BIO U POLICIJI? Iznenadio je odgovorom

Pitali smo Vladimira Marjanovića da li može da prokomentariše medijske napise o svom sinu Milošu, koji je dvaput bio u policiji.
Foto:Telegraf
Ekipa Telegrafa bila je u poseti Borči kako bismo saznali nove detalje istrage o surovomubistvu pevačice Granda Jelene Marjanović, čiji ubica još nije pronađen. Svekar Jelene Marjanović, Vladimir Marjanović nije bio raspoložen za saradnju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Podsetimo, pojavili su se novi šokantni detalji istrage ubistva tragično nastradale pevačice Jelene Marjanović.
Pisalo se da je Jelena Marjanović ubijena od strane nekoga u porodici jer nije želela da učestvuje u sektaškim seksualnim obredima, da je Rada Matić rekla da su joj Marjanovići nudili orgije i nakon što Miloš Marjanović, dever ubijene pevačice Jelene Marjanović, rekao je za medije da nije u redu što se samo ispituje porodica Marjanović, i da bi trebalo da se ispita i porodica Krsmanović.
Ekipa Telegrafa je u Boriči pokušala da razgovara sa svekrom Jelene Marjanović, ali on je rekao da više neće imati nijedan komentar.
Foto: Telegraf

Pitali smo ga da li može da prokomentariše medijske napise o svom sinu Milošu, koji je dvaput bio u policiji, odbio je.
– Ne. Više ne komentarišemi ništa. Nijedan komentar od porodice Marjanović više nećete imati – rekao je Vladimir Marjanović.
Podsetimo, Jelena Marjanović svirepo je ubijena 2. aprila, a za ubicom se još traga.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.