PIŠTOLJI, PUŠKE I MUNICIJA Uhapšeni Šveđanin i Srpkinja, krili arsenal oružja

Izvor: Press, 17.Okt.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŠTOLJI, PUŠKE I MUNICIJA Uhapšeni Šveđanin i Srpkinja, krili arsenal oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, uhapsili su državljanina Švedske S. Ž . (59) i srpsku državljanku R. K . (25), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i zaplenili veću količinu oružja i municije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto;blic
Policija je pretresom stana u Novom Sadu koji koristi R. K. pronašla dve automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji koristi S. Ž. pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije različitog kalibra.


Policija je takođe pronašla i više mobilnih telefona i laptop.

 



Osumnjičenima je određeno zadžavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Beranac iz kola pucao u sugrađanina

Izvor: SandzakPress.net, 17.Okt.2019

Beranska policija intenzivno traga za Ivanom Biletićem (36) iz tog grada, koji je osumnjičen da je pokušao da ubije sugrađanina V.R. (36). Biletić je kako je saopštila Uprava policije 10. oktobra, pucao iz vozila u V.R. Srećom tom prilikom V.R. nije povrijeđen. “Nadležnom tužiocu policija...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.