PIROT: ZAMENA STAROG TOPLOVODA U CENTRU

Izvor: Kurir, 19.Avg.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROT: ZAMENA STAROG TOPLOVODA U CENTRU

PIROT - Gradska toplana u Pirotu zameniće staru i dotrajalu toplovodnu mrežu u Ulici Ćirila i Metodija u centru grada do kraja septembra, izjavio je direktor tog javnog preduzeća Radovan Nikolić. "Biće zamenjeno oko 640 metara cevi, a ukupna vrednost radova je 12 miliona dinara", rekao je Nikolić.

On je dodao da će biti postavljene cevi većeg profila, što će biti priprema za magistralni toplovod do buduće centralne Kotlarnice u naselju "Senjak". "Do početka septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << planirano je da radovi budu završeni do vrtića 'Lane', a do kraja tog meseca i na potezu u strogom centru grada", rekao je Nikolić.

On je rekao da korisnici daljinskog grejanja duguju "Toplani" 54 miliona dinara, a da će to preduzeće dobavljačima do početka grejne sezone isplatiti dug od 14,5 miliona dinara. Grejna sezona po kalendaru počinje 15. oktobra. Toplana u Pirotu ima 2.500 korisnika stambenog i 300 korisnika poslovnog prostora i greje 190.000 metara kvadratnih u gradu.

Zamena stare i dotrajale toplovodne mreže u centru Pirota deo je programa rehabilitacije lokalnog sistema grejanja u Srbiji, koji finansira Nemačka razvojna banka (KFW).

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pirot: Zamena starog toplovoda u centru

Izvor: Glas javnosti, 20.Avg.2010, 07:12

PIROT - Gradska toplana u Pirotu zameniće staru i dotrajalu toplovodnu mrežu u Ulici Ćirila i Metodija u centru grada do kraja septembra, izjavio je direktor tog javnog preduzeća Radovan Nikolić. "Biće zamenjeno oko 640 metara cevi, a ukupna vrednost radova je 12 miliona dinara", rekao je Nikolić...On...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.