PILOT NA NEVEROVATAN NAČIN IZBEGAO RAKETU: Dramatičan snimak napada Vagnerovaca na ruski helikopter (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 23:08

PILOT NA NEVEROVATAN NAČIN IZBEGAO RAKETU: Dramatičan snimak napada Vagnerovaca na ruski helikopter (VIDEO)

Na videu je trenutak lansiranja PVO rakete Strela-10M PMC od strane Vagnera na na jurišni ruski helikopter.

Pubuna privatne vojske Vagner u subotu je uzdrmala celu Rusiju, a prolivena je krv u bratoubilačkom ratu koji je, srećom trajao samo jedan dan.

Za sada nema procena o tome koliko je stradalo vojnika i pilota, a da je sukob bio krajnje ozbiljan svedoče snimci borbi na zemlji i u vazduhu.

Na jučerašnjem snimku se vidi pokušaj snaga plaćenika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vagnera da obore ruski borbeni helikopter Ka-52 aligator. Snimak je dramatičan, a tek kasnije postaje jasno šta se ustvari dogodilo.

A post shared by WAR BREAKING NEWS (@war_breaking_news)

Na videu je trenutak lansiranja PVO rakete Strela-10M PMC od strane Vagnera na na jurišni ruski helikopter.

Pilot zanosi letelicu, a projektil proleće ogromnom brzinom pored helikoptera. Na neverovatan način uspeo je da izbegne PVO raketu.

Zapravo, spretnim manevrom, ruski pilot je zavarao projektil i spasio sebe i letelicu. Takođe, Ka-52 opremljen je specijalnim ometačem, koji se nalazi u krilima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rus nadigrao Vagnerovce VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 08:20

Pubuna privatne vojske Vagner u subotu je uzdrmala celu Rusiju, a prema prvim informacijama nastradalo je 39 pilota i avijatičara...Na snimku, koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se pokušaj snaga plaćenika Vagnera da obore ruski borbeni helikopter "Ka-52 aligator"...Snimak je dramatičan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.