PIJANI POLICAJAC UMALO AUTOM ZGAZIO DEVOJKU: Odbio alko-test, udario kolegu, a već ima i dosije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI POLICAJAC UMALO AUTOM ZGAZIO DEVOJKU: Odbio alko-test, udario kolegu, a već ima i dosije (VIDEO)

Upravljao vozilom koje nije registrovano duže od 3 godine.

Na internetu je osvanuo snimak divljanja pijanog policijskog službenika iz Tutina.

On je u ponedjeljak 2. septembra u pijanom stanju svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku M.E. koja se u tom trenutnku kretala pešačkom stazom.

U poslednjem trenutku, kada je primetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje se na pešačku stazu, kako bi izbegla veće posledice, žena je skočila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 2 metra niži haustor, gde je zadobila lakše telesne povrede.

Međutim, to nije bilo dovoljno policajcu da se otrezni, nego je povređenoj devojci, umesto pomoći, pokušavao da prebaci krivicu.

Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja, te odbio alko-test.

Na snimku se vidi da je pijani muškarac prilikom opiranja hapšenju udario svog kolegu policijskog službenika i oborio ga na zemlju.

Od Policijske uprave u Tutinu ovim povodom nije bilo saopštenja, te se još uvek ne znam da li je ovim povodom pokrenut bilo kakav proces ili se isti pokušava zataškati.

Porodica povređene žene tvrdi da do dan danas nije uzeta izjave od nje, zbog navodnog odsustva službenika koji uzima izjave, pa je dobila poziv da se za javi u Policijsku upravu 6. septembra, 4 dana nakon događaja.

Prema nezvaničnim saznanjima krivac je upravljao vozilom koje nije registrovano duže od 3 godine, što u poptunosti govori o njegovoj bahatosti.

Veruje se ovo nije prvi sukob okrivljenog sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više istih.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.