PIJAN IZAZVAO DIREKTAN SUDAR? Detalji nesreće u Surčinu - devojka TEŠKO povređena HITNO prevezena u UC (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 09:42

PIJAN IZAZVAO DIREKTAN SUDAR? Detalji nesreće u Surčinu - devojka TEŠKO povređena HITNO prevezena u UC (VIDEO)

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 13 sati u Ulici braće Nikolić, na izlazu iz Surčina prema Jakovu.

Devojka (21) teško je povređena, u sudaru koji se dogodio u Surčinu, kada je automobil marke "mercedes" kojim je, pod dejstvom alkohola, upravljao muškarac (45) udario u automobil marke "polo" kojim je upravljala devojka.

Teško povređena devojka, koja je upravljala "polom" prevezena je u Urgentni centar, dok će protiv vozača "mercedesa" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti podneta krivična prijava.

Kako se saznaje, sumnja se da je nezgodu izazvao vozač "mercedesa" koji je prešao u traku namenjenu za suprotni smer.

 - Saobraćajna nesreća dogodila se, kada je kako se pretpostavlja, vozoča "mercedesa" iz zasada nepoznatog razloga, prešao u traku namenjenu za suprotni smer i direktno udario u "polo" koji mu je dolazio u susret. Ono što je značajno je, da je na tom delu puta puna bela linija - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

On je dodao da je teško povređena devojka prevezena u Urgentni centar dok je policija obavila uviđaj.

- Devojka je sa višestrukim prelomima ruku i nogu prevezena u bolnicu, dok je policija obavila uviđaj - rekao je sagovornik Informera.

Kako se nezvanično saznaje, vozaču "mercedesa" alko testom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i protv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Detalje saobraćajne nesreće utvrdiće policija. 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Na Instagram starnici 192 objavljen je snimak na kome se vide uništena vozila.

Sudeći prema komentarima mesto gde se nesreća dogodila je dugodišnja crna tačka na izlazu iz Surčina prema Jakovu.

- Još jedna u nizu saobraćajnih nezgoda koje su ovde veoma česte. Sugrađani kažu da policija ovde gotovo nikada ne kažnjava, a vozači svakodnevno divljaju. Osim toga, signalizacija je veoma loša - nevedeno je u opisu snimka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.