PIJAN I DROGIRAN VOZIO BAHATO I BEZ VOZAČKE DOZVOLE Policija uhapsila mladića u Ćupriji a onda je usledio ŠOK onim što su zatekli u njegovom vozilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 09:12

"PIJAN I DROGIRAN VOZIO BAHATO I BEZ VOZAČKE DOZVOLE" Policija uhapsila mladića u Ćupriji a onda je usledio ŠOK onim što su zatekli u njegovom vozilu

Policija u Ćupriji imala je jutros pune ruke posla.

Policija u Ćupriji uhapsila je mladića (20) iz okoline ovog grada jer je bez dozvole mortus pijan i nadrogiran vozio, a kod njega je pronađena droga i pištolj.

Kako prenose mediji, patrola je zaustavila " citroen" kojim je upravljao mladić dok je na mestu suvozača bio petnaestogodišnjak.

Policijaci su ostali u šoku kada su shvatili da je mladić, koji je odmah rekao da nema vozačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dozvolu, vidno pijan.

- Mladić je alkotestiran i utvrđeno je da je vozio u veoma teškoj alkoholisanosti sa čak 1,89 promila, a narko test je pokazao i da je pod dejstvom amfetamina. Pretersom je kod njega pronađena kesica sa amfetamina i pištolj, a kesica sa istom drogom je pronađena i kod njegovog suvozača (15) - kažu u policiji.

Bahati vozač je priveden u policijsku stanicu i određeno mu je zadržavanje, nakon čega će biti priveden na saslušanje kod tužioca sa krivičnim prijavama za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, a takođe će biti podnete i prekršajne prijave jer je vozio pijan i drogiran bez vozačke dozvole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.