PEVACICA SOKIRALA UDALI SU ME BEZ MOG ZNANJA A MUZ MI JE BIO RUZAN

Izvor: medio.rs, 08.Maj.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVACICA SOKIRALA UDALI SU ME BEZ MOG ZNANJA A MUZ MI JE BIO RUZAN

Pevačica Sanja Đorđević uvek je otvoreno pričala o svom privatnom životu, a sad aje otkrila još jedan zanimljiv detalj.

Nakon što je izjavila da joj ne bi smetalo da je suprug Perica prevari, ona je otkrila i da se za njega udala bez svoje volje.

- Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje drugarice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad - rekla je pevačica.

Posle toga su, kako je sama rekla, imali dosta supona i padova u braku, ali su opstali u braku jer se vole i poštuju iznad svega.

Izvor:PINK.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.