PETROVARADIN: Muškarac sa tri hica ranjen u kladionici

Izvor: Kurir, 04.Sep.2014, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETROVARADIN: Muškarac sa tri hica ranjen u kladionici

NOVI SAD - Muškarac srednjih godina povređen je u sredu uveče u pucnjavi u jednoj kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi, kazala je jutros portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajinac Nenadić.

Muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem delu leđa. On je zbrinut na mestu nesreće i prevežen u Urgentni centar, rekla je Pokrajinac Nenadić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pucali u muškarca u kladionici

Izvor: 24sata, 04.Sep.2014

Muškarac srednjih godina povređen je u sredu uveče u pucnjavi u jednoj kladionici na Petrovaradinskoj tvrđavi, kazala je jutros agenciji Beta portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajinac Nenadić...Muškarac je zatečen sa tri prostrelne rane u predelu noge i u donjem delu leđa...Novosadska...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.