PERUANAC IMA 76 DECE SA 16 ŽENA!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERUANAC IMA 76 DECE SA 16 ŽENA!

LIMA - Amador Barbosa (89) je Peruanac koji ima najviše potomaka - čak 76 dece koje je dobio sa 16 žena. On priznaje da ponekad ne može da se seti imena svih 59 dece koja su živa i dodaje da unuke čak i ne raspoznaje, prenela je peruanska

LIMA - Amador Barbosa (89) je Peruanac koji ima najviše potomaka - čak 76 dece koje je dobio sa 16 žena. On priznaje da ponekad ne može da se seti imena svih 59 dece koja su živa i dodaje da unuke čak i ne raspoznaje, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je peruanska štampa.

"Prvo dete sam dobio sa 17 ili 18 godina. Ostali su došli kasnije", kaže Babrosa, ističući da je njegov način života u potpunosti u skladu sa običajima njegovog sela. "Niko nema prava da mi sudi jer sam imao toliko žena, same su dolazile kod mene jer su tako htele", rekao je Barosa.

Nekoliko njegovih sinova je pošlo očevim stopama pa sada imaju po nekoliko supruga, ali otac i dalje drži rekord.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.