PENZIONERI, OPREZ! Mlada doktorka zavodnica (42) napravila PAKAO od života starijem muškarcu (74), život mu pretvorila u KOŠMAR! Ovo je SRCE da PUKNE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 14:59

PENZIONERI, OPREZ! Mlada doktorka zavodnica (42) napravila PAKAO od života starijem muškarcu (74), život mu pretvorila u KOŠMAR! Ovo je SRCE da PUKNE!

Uhapšena je po povratku u zemlju

Zagrebačka policija prijavila je 42-godišnju ženu osumnjičenu da je prevarila 74-godišnjaka od kojeg je na prevaru oduzela 'škodu' i ukrala bankovnu karticu, pričinivši mu štetu u iznosu od 11.000 evra.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) saopštila je da je 42-godišnja žena osumnjičena za prevaru, krađu, nedozvoljeno držanje bezgotovinskog platnog sredstva i produženo krivično delo kompjuterske prevare.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Policija sumnja da je 42-godišnja žena 2022. godine otvorila profil na društvenoj mreži pod lažnim imenom i počela da komunicira sa 74-godišnjim muškarcem putem poruka, navodeći da je ona lekar koji može da mu pomogne da poboljša svoj zdravlje.

Kako bi stekla odnos poverenja, 42-godišnjakinja je nastavila da se dopisuje sa 74-godišnjakom, obećavajući mu ljubavnu vezu, kao i susrete sa njim na raznim lokacijama na području Zaprešića, dodaje PUZ.

Ona je, kako se sumnja, u avgustu prošle godine, nakon što je zadobila njegovo poverenje, od 74-godišnjeg muškarca tražila da joj kupi mobilni telefon vredan 1.740 evra, što je on i učinio, a da je nekoliko dana kasnije, sa namerom da uzme otklonila štetu, sastala se sa njim u njegovoj kući u okolini Zaprešića.

Nakon što mu je dala pilulu nepoznatog sastava, 74-godišnjak ju je popio na njen zahtev, nakon čega je 42-godišnja žena iskoristila njegovu omamljenost i zamolila ga da se sastane sa nepoznatim muškarcem na parkingu ul. tržni centar u Zaprešiću. Zavedeni 74-godišnjak je upravo to uradio i potpisao bjanko kupoprodajni ugovor, a za štetu nije dobio nikakav novac, ističu u policiji.

Istovremeno, sumnja se da je 42-godišnjakinja krajem avgusta 2023. godine ukrala njegovu bankovnu karticu 74-godišnjaka, a potom njome kupila odeću, tehničke uređaje i drugo. Da bi prikrila nezakonit čin, nekoliko dana kasnije vratila je karticu 74-godišnjaku, navodeći da ju je pronašla u svom automobilu.

PUZ dodaje da je 42-godišnja žena jedno vreme živela van Hrvatske i da je po povratku uhapšena, kao i da je predata pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom tužilaštvu dostavljen poseban izveštaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.