PENZIONER (70) POKOSIO TRI ŽENE NA PEŠAČKOM PRELAZU ISPRED PABA: Jedna na mestu mrtva, dve teško povređene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 15:59

PENZIONER (70) POKOSIO TRI ŽENE NA PEŠAČKOM PRELAZU ISPRED PABA: Jedna na mestu mrtva, dve teško povređene!

Dve povređene žene su odmah prevezene u bolnicu

Jedna žena je poginula kada je stariji vozač (70) izgubio kontrolu nad automobilom i naleteo na tri pešaka ispred paba. Ona je preminula na licu mesta, dok su dve osobe teško povređene nakon što je muškarac (70) udario u tri pešaka ispred paba u Mančesteru. Hitne službe stigle su na Hedon hol roud danas nešto posle podne. Uprkos njihovom trudu, žena je na licu mesta proglašena mrtvom.

Još dve žene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitno su prevezene u bolnicu sa ozbiljnim povredama. Portparol policije Mančestera je rekao: "Policajci su danas oko 12.15 sati pozvani na Hedon hol roud gde se veruje da je muškarac (70) izgubio kontrolu nad svojim vozilom i udario tri pešaka."

- Hitne službe su stigle, ali uprkos velikim naporima bolničara, žena - pešak - nažalost je proglašena mrtvom na licu mesta. Još dve žene prevezene su u bolnicu sa ozbiljnim povredama - rekao je on.

Policija je dodala da je vozač ostao na mestu događaja kako bi pomogao policiji u vezi celog nemilog događaja. Za sada nema hapšenja, piše The Sun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.