PEKLI GA BAKLJOM, PA MU ZARILI NOŽ U GRUDI: Jezivo nasilje na parkingu u Zemunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 19:41

PEKLI GA BAKLJOM, PA MU ZARILI NOŽ U GRUDI: Jezivo nasilje na parkingu u Zemunu

Oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu povodom ovog slučaja
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv mladića (22) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda iz odredbe člana 121 stav 1 Krivičnog zakonika i mladića (19) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela laka telesna povreda iz odredbe člana 122 stav 2 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika.
Napred navedena krivična dela optuženi su izvršili na taj način što su su se dana 23.5 2023.godine nalazili na parkingu u Zemunu, te je drugooptuženi zajedno sa još jednim NN licem prišao prvooptuženom i oštećenom te je upalio baklju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.