PEDERSKO KRLJANJE

Izvor: Kurir, 29.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEDERSKO KRLJANJE

Elton Džon i njegov bračni partner strasno se ljubili na jednoj zabavi

Elton Džon, javno deklarisani homoseksualac, i njegov muž (ili žena?!) Dejvid Furniš svoju ljubav pokazuju i na javnim mestima. Ovi dugogodišnji (i bračni) partneri nedavno su prisustvovali jednoj fensi zabavi, na kojoj su većinu vremena proveli u pipkanju i razmeni vrućih poljubaca. I ništa ne bi bilo čudno da ovaj par nedavno nije izjavio da im je veza u krizi, a šuškalo se čak i da je Elton >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u poslednje vreme svoje interesovanje usmerio na maloletnike i da ga zabavlja skupljanje slika gole dečice.

Njegovog partnera to nije nimalo radovalo, pa je svoje nezadovoljstvo pokazao tako što je počeo naokolo da "švrlja", pa čak se na nekoliko nedelja i iselio iz zajedničkog stana.

Onda se pevač pravdao da je došlo do greške i da je kolekcija koja sadrži još oko 4.000 sličnih fotografija navodno umetnička.

Dejvid je popustio, vratio se u toplo porodično gnezdo, a presrećni Elton ga u znak zahvalnosti od tada obasipa pažnjom, poklonima i poljupcima.

I tako je i ova priča dobila srećan epilog.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.