Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PDP: Čubrilović da navede primjere nanošenja štete RS

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa (PDP) pozvala je predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića da navede tačan primjer u kojem su predstavnici Republike Srpske u Sarajevu uradili bilo šta čime je nanesena šteta Srpskoj.

"Ukoliko nije u stanju da odgovori na ovo vrlo jednostavno pitanje, pozivamo ga da prestane da obmanjuje narod sa mjesta predsjednika republičkog parlamenta kako bi prikupio glasove za sopstvenu partiju", navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << PDP-a.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović smatra da nije dobro kada predstavnici Republike Srpske u Sarajevu rade suprotno stavovima Srpske i time joj nanose štetu.

"Kada vidite stavove koji se u Sarajevu zauzimaju, a suprotni su stavovima organa Republike Srpske, jasno je da to donosi negativnosti", rekao je za "Nezavisne novine" Čubrilović, koji je i zamjenik predsjednika Demokratskog narodnog saveza.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.