PAŽNJA! STANOVNICI OVOG DELA BEOGRADA UZNEMIRENI ZBOG OSOBE SA FOTOGRAFIJE: U krugu dvojke primećen manijak, prati i presreće žene na ulici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 11:21

PAŽNJA! STANOVNICI OVOG DELA BEOGRADA UZNEMIRENI ZBOG OSOBE SA FOTOGRAFIJE: U krugu dvojke primećen manijak, prati i presreće žene na ulici (FOTO)

Neko od sugrađana uslikao je osobu za koju tvrdi da uveče prati i presreće žene na ulici.

Prema informacijama koje su se pojavile na lokalnim Vajber grupama i Instagram stranici "serbialive_beograd", na donjem Dorćolu primećena je osoba koja, kako navodi neimenovani izvor, pratila i presretala žene.

- Pažnja za Dorćol! Na lokalnim vajber grupama pojavila se informacija o manijaku koji je sinoć i večeras viđen na donjem Dorćolu, prati i presreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene. Osoba koja odgovara opisu viđena je oko 21.30 na uglu Solunske i Braće Baruh, i uputila se iza zgrade Direkcija za mere - stoji u opisu fotografije koja je postavljena na instagram stranici "serbialive_beograd".

Važno je da građani ukoliko primete bilo kakvu sumnjivu aktivnost da odmah prijave policiji.

Srbija Danas/N.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.