PAZI, SNIMA SE! Beograđanka mislila da je niko neće videti u AKCIJI, ono što je uradila RANOM ZOROM razbesnelo stanare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 15:54

PAZI, SNIMA SE! Beograđanka mislila da je niko neće videti u AKCIJI, ono što je uradila RANOM ZOROM razbesnelo stanare (VIDEO)

"Cvetna mafija" ponovo hara Beogradom.

Lopovi kao da više ne mare da li će ih sigurnosne kamere snimiti ili će biti uhvaćeni na delu, pa tako sada možemo videti da Beogradom ponovo hara "cvetna-mafija".

Naime, krađa cveća "aktuelan je trend" godinama unazad. Čim malo procveta sa prvim danima proleća, eto i onih koji kradu sa žardinjera, parkova, dvorišta zgrada.

Na mrežama se sada širi snimak još jedne takve. Žena sa sve kapuljačom na glavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kesom u rukama, vidno spremna, usred noći "operiše" ispred jedne stambene zgrade u Beogradu.

Ne mareći za kamere koje je snimaju, bira najlepši rasad, uzima i odlazi u nepoznatom pravcu.

Gnev ljudi raspirio se u komentarima.

"Umesto da uživaju u lepom cveću oni kradu", "Davitelj se vratio", "Katastrofa, šta reći, gde to ima?", "Je l moguće da ovo rade za 50 dinara" - samo su neki od njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"CVETNA MAFIJA" HARA PO SRBIJI?! Snimak bizarne krađe žardinjera u Beogradu šokirao je sve, a sada se pojavio još jedan i to iz Leskovca! Evo šta se krije iza ova dva čudna slučaja (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Apr.2023, 08:14

Stanari stambene zgrade u Ulici cara Uroša u Radničkom naselju u Leskovcu prijavili su policiji nepoznatu žensku osobu zbog krađe, tvrdeći da im je ona sinoć pokupila ispred ulaza sve cvetne žardinjere postavljene ispred ulaza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.