Izvor: B92, 18.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVLOVIC (SDU): U DOS-U NEMA SPORNIH PITANJA

Predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic bice kandidat Demokratske opozicije Srbije za premijera buduce Vlade Srbije i sa tim su saglasni svi u DOS-u, rekao je agenciji Beta potpredsednik Socijaldemokratske unije Branko Pavlovic. On je u petak uvece bio na sastanku lidera DOS-a, na kojem su bili i Djindjic i predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Kostunica, i preneo da na sastanku nije bilo razmimoilazenja ni po jednom pitanju. Saglasili smo se oko svih tema, pa i oko tog pitanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nije sporno da ce Djindjic biti nas kandidat za premijera, rekao je Pavlovic.

Povodom pojedinih informacija u javnosti o razlazu u DOS-u agencija prenosi i izjavu potpredsednika Demokratske alternative Nade Kolundzije za kragujevacku "Nezavisnu svetlost" da u DOS-u nema razlaza izmedju predsednika SR Jugoslavije Vojislava Kostunice i drugih lidera bloka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.