PAS POJEO VIŠE OD 400.000 DINARA: Da bi povratili novac vlasnici su morali da urade nešto ZAISTA GADNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 20:32

PAS POJEO VIŠE OD 400.000 DINARA: Da bi povratili novac vlasnici su morali da urade nešto ZAISTA GADNO (VIDEO)

Nisu uspeli da povrate sav novac.

Neki psi jedu štapove, drugi loptice, treći kamenje. Njihove jezive prehrambene navike u očaj im bacaju vlasnike, a često i veterinare, koje zapadne posao operativnog uklanjanja raznih predmeta iz želudca ili creva.

No, jedan je pas imena Cecil, koji živi u američkom Pitsburgu, otišao korak dalje po pitanju hrane koju je pojeo. Istina, nije ga ta ‘hrana‘ poslala direktno na sto u operacijskoj sali, ali je koštala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živaca njegove vlasnike. Nisu imali drugo nego čekati. Što? Pa, da njihov ljubimac ode obaviti što mora, pa da im taj zov prirode vrati ono što je on progutao.

O čemu se radi? O novcu. Točnije o, ni više ni manje, nego četiri hiljade dolara što je približno vrednosti od 420.000 dinara. Njegovi su vlasnici sami izazvali nevolju - nije baš da je pas obio sef da bi došao do komadića papira, jasno. On je pojeo ono što je bilo ispred njega. No, kako Cecil ima sedam godina i dobro ga znaju, verovali su da se neće polakomiti za novcem kojeg su ostavili u koverti. Čini se kako je svota novca bila dovoljna da njihov čupavac pokaže drugu stranu svog karaktera i da pohlepno pokupi novčanice. S tim da, jasno, nije ih odnio i skrio, nego ih je progutao.

Uhvaćen je u prestupu: mirno je jeo vredne papire u kuhinji, gde su ostavljeni. Kad su njegovi vlasnici ustanovili koliko je toga Cecil strpao u želudac, bili su šokirani njegovim megalomanstvom. No, pošto su novac podigli s računa kako bi postavili ogradu oko svoje kuće, bilo im je stalo do toga da ga vrate. Nazvali su veterinara i pitali ga za savet. On im je rekao kako mogu izazvati povraćanje, ali je za psa bolje da stvar prepuste prirodi. Ionako kupe ono što on ostavi iza sebe, rekao im je, pa će ovog puta samo pokupiti nešto vrednije. I tako je počelo iščekivanje. Sasvim sigurno se nijedan vlasnik na ovom svetu nije toliko obradovao psećoj kakici kao Cecilovi vlasnici. Puna 24 sata nakon što je pojeo novac, počeo ga je vraćati na lice zemlje. Sad sledi odvratni deo: ne možete doneti hrpu izmeta u banku, jasno, pa su njegovi vlasnici morali ispirati novčnice i sušiti ih. Snimak tog radosnog postupka koji im je sigurno ubio volju za životom podelili su na društvenim mrežama, gde su se ljudi oduševili Cecilom.

Nakon što su vlasnici tako doslovno oprali novac, uspeli su vratiti svojih 3500 dolara. Ostatak nije Cecil zadržao za sebe, nego su bile toliko svarene da se s njih nisu mogli izvući podaci potrebni za zamenu. On se ovim nije obogatio, ali je barem nakratko bio prilično - bogat pas.

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.