PAS NASLEDNIK: Loren Bekol ostavila kučetu 10.000 dolara

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAS NASLEDNIK: Loren Bekol ostavila kučetu 10.000 dolara

Deca Loren Bekol, njih troje iz brakova s Hemfrijem Bogartom i Džejsonom Robardsom, podelili na ravne časti 26,6 miliona dolara

Ikona Holivuda Loren Bekol koja je umrla 12. avgusta ostavila je veliku sumu novca svom kućnom ljubimcu!

Naime, keruša Sofi, posle smrti svoje vlasnice, postala je bogata naslednica, a pored 10.000 dolara, koje je dobila, ona ima pravo da živi u luksuznoj vili glumice sve dok ne ugine, prenose američki mediji navode iz Loreninog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << testamenta.

Deo nasledstva pripao je i kućnoj pomoćnici glumice, koja je 14 godina radila u njenoj kući. Nagrađena je sa pet hiljada više nego pekinezerka Sofi i njoj je pripalo 15.000 dolara dok su deca Loren Bekol, njih troje iz brakova s Hemfrijem Bogartom i Džejsonom Robardsom, podelili na ravne časti 26,6 miliona dolara.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.