PAS NAPAO DEVOJČICU KOJA SE VRAĆALA SA FOLKLORA! Novi detalji jezivog događaja u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 19:47

PAS NAPAO DEVOJČICU KOJA SE VRAĆALA SA FOLKLORA! Novi detalji jezivog događaja u Nišu

Devojčica se kod kuće oparavlja.
U Policijskoj upravi u Nišu potvrđeno je da su sinoć u 20 časova dobili prijavu o napadu psa na dete u selu Hum. Prema informacijama koje su stigle, dete je u trenutku napada bilo samo i bez nadzora odraslih osoba.
- Moja unuka i dve njene drugarice izašle su sa folklora koji vežbaju u crkvenim prostorijama. Iznenada se pojavio pas lutalica i napao ih. Jednu od devojčica je ujeo za usne. Srećom tu je blizu bio jedan čovek koji je dotrčao i oterao psa. Moj sin je povređenu devojčicu vozio do Kliničkog centra u Nišu- ovako dramatične trenutke u selu Hum kod Niša opisuje stanovnik tog mesta Zoran Rajković.
Nakon napada pasa lutalica u Humu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.