PAROVIĆ: Za stvaranje jakih veza između velikih srpskih centara na Balkanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAROVIĆ: Za stvaranje jakih veza između velikih srpskih centara na Balkanu

- Zalagaću se da i Banjaluka, i Beograd, i Priština, i Podgorica, i Novi Sad budu deo jednog jedinstvenog srpskog civilizacijskog i kulturnog prostora. To je za mene ”velika Srbija” - poručio je predsednički kandidat Parović

Predsednički kandidat Miroslav Parović boravio je u Banjaluci, gde je podsetio da je darivanjem spomenika Stefanu Nemanjini u tom gradu postavljen kamen-temeljac za novu, treću, modernu i snažnu srpsku državu na Balkanu.

Zato se, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekao, on zalaže za stvaranje jakih veza između velikih srpskih centara na Balkanu, odnosno stvaranje jedinstvenog srpskog kulturnog prostora.

– Zalagaću se da i Banjaluka, i Beograd, i Priština, i Podgorica, i Novi Sad budu deo jednog jedinstvenog srpskog civilizacijskog i kulturnog prostora. To je za mene ”velika Srbija” – naveo je Parović u izjavi dostavljenoj medijima.

Kako je naveo pre par dana, predsednički kandidat Miroslav Parović smatra da njegova generacija nije ni kriva ni odgovorna ni za šta loše što se dešavalo devedesetih godina prošlog veka i da zaslužuje da dobije da upravlja društvom i da gradi budućnost za svoju decu.

U izjavi dostvljenoj medijima, u vezi sa predsedničkim izborima i glasanjem, Parović je rekao da smatra da najpotentniji deo stanovništva Srbije "nije društveno angažovan jer upravno oni u njegovim godinama najmanje izlaze na izbore i utiču na društveni život."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.