PARADA  PIJANSTVA I KIČA

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARADA PIJANSTVA I KIČA

Pobedničkom slavlju, verovali ili ne, pridružio se i bivši visoki predstavnik u BiH Karl Bilt, koji se sve vreme nije odvajao od flaše

Preksinoć je u “Evroklubu” Centra “Sava” priređena slavljenička žurka u čast evrovizijskog pobednika, Rusa Dime Bilana, koja je okupila rekordan broj delegacija, poznatih ličnosti, ali i fanova prestižne manifestacije iz cele Evrope. Pobednik se na žurki pojavio poslednji, u stilu velike zvezde, i to sa dvadeset gorila u obezbeđenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Braća Rusi su naručili šampanjac i nazdravljali, kako su sami izjavili, očekivanoj pobedi! Dima je veliki uspeh podelio sa svojom plavokosom devojkom, koja je inače manekenka, sa kojom se ljubakao cele večeri kako bi sakrio svoje pravo seksualno opredeljenje.

Na žurku je među prvima stigla seks bomba, Ukrajinka Ani Lorak, a za njom i Izraelci, pokupivši uzdahe mladih devojaka, koje su ostale da pilje u njih. Ana se vrlo kratko zadržala na pobedničkoj zabavi, pa je nastavila provod na nekom od beogradskih splavova. Jermenka Sirušo na žurki je dobila nagradu za najbolju pesmu, dok je Portugal dobio nagradu za najboljeg izvođača, Rumunija za najbolju kompoziciju, a Ukrajina za najbolji nastup. Pobedničkom slavlju, verovali ili ne, pridružio se i bivši visoki predstavnik u BiH Karl Bilt, koji se sve vreme nije odvajao od flaše. S obzirom da je Bilt nekoliko godina boravio u Sarajevu od veselih bosanaca osim poneke reči naučio je kako se cuga.

Kao i svaku žurku na kojoj su piće i hrana za džabaka, ni ovu nije propustio predstavnik Litvanije Džeronimas Milijus, kao ni predstavnici Islanda.

Veliku pažnju privukao je zalutali trandža u jeftinoj sjajnoj haljini i sa roze perikom za kojeg su pripadnice lepšeg pola komentarisale kako je zgodan.

Od poznatih na žurki su bili Romana Panić, voditeljski par Jovana Janković - Željko Joksimović, bivša modelsica Sindi, Adriana Čortan...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.