PARAĆIN NABAVLJA 300 JUNICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARAĆIN NABAVLJA 300 JUNICA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Junice će na konkursu biti dodeljene poljoprivrednicima koji se bave stočarstvom i proizvodnjom mleka

PARAĆIN - Za potrebe poljoprivrednih proizvođača u opštini Paraćin, beogradski "Intereksport" će nabaviti prvih 70 od planiranih 300 junica, koje će biti podeljene u tri faze, potvrđeno je u lokalnoj samoupravi.

Junice će na konkursu biti dodeljene poljoprivrednicima koji se bave stočarstvom i proizvodnjom mleka, a njihova nabavka ima za cilj da poboljša >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kvalitet rasnih grla na području opštine Paraćin.

Vrednost jedne steone junice je 240.000 dinara po grlu, bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

"Ovo je jedan od najvećih projekata namenjen razvoju poljoprivrede koji opština Paraćin realizuje ove godine", objasnila je Slađana Ljutić, stručna saradnica budžetskog fonda za poljoprivredu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.