PAR IMAO STRASTVENI S*KS USRED DANA U JAVNOM PREVOZU: Radnici koji se bore protiv korone UŽASNUTI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAR IMAO STRASTVENI S*KS USRED DANA U JAVNOM PREVOZU: Radnici koji se bore protiv korone UŽASNUTI (VIDEO)

Sve je snimljeno.

Žena je uhvaćena kako izvodi seksualni čin nad muškarcem u londonskom metrou usred dana, ispred užasnutih ključnih radnika tokom borbe protiv virusa korona.

Obaveštena je policija nakon što je ljuta radnica snimila par i ljutito im se suprotstavila - rekavši da je njihovo ponašanje "odvratno".

U video-snimku koji je objavljen na Tviteru, žena je paru vikala:

- Postoji vreme i mesto.

Potom je objavila video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojem se sukobila sa parom.

Rekla im je: - Nemojte to raditi. To je pogrešno.

- Dolazim ovde da radim kako bih pazila na putnike poput vas i morala sam to posmatrati 30 minuta. Odvratno je. Poštuj sebe.

Policajci su juče u 12:15 časova pozvani na stanicu Akton Taun u zapadnom Londonu, gde su dobili poziv zbog nepristojnog ponašanja u javnosti na liniji Pikadili.

Sporni video-snimak možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.