PAPIRI U SUDU: Barselona dostavila dokumentaciju o kupovini Nejmara

Izvor: Kurir, 25.Dec.2013, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPIRI U SUDU: Barselona dostavila dokumentaciju o kupovini Nejmara

Član Barselone Đordi Kases podneo je 18. decembra tužbu protiv predsednika kluba Sandra Rosela u kojoj ga optužuje za protivpravno prisvajanje novca

Fudbalski klub Barselona dostavio je španskom sudiji Pablu Ruzu sva dokumenta vezana za transfer Brazilca Najmara iz Santosa.

Član Barselone Đordi Kases podneo je 18. decembra tužbu protiv predsednika kluba Sandra Rosela u kojoj ga optužuje za protivpravno prisvajanje novca, a sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ruz je naredio Kataloncima da mu u roku od pet dana dostave sva dokumenta vezane za transfer Nejmara.

Portparol Barselone Toni Freika dostavio je sudu dva ugovora vezana za transfer Brazilca iz 2011. i 2013. godine, kao i finansijski izveštaj kluba za 2011, 2012. i 2013.

U tužbi se navodi da je transfer Nejmara, iz Santosa u Barselonu, iznosio više od 57 miliona evra, koliko Katalonci tvrde da su ga platili.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PAPIRI U SUDU: Barselona dostavila dokumentaciju o kupovini Nejmara

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Član Barselone Đordi Kases podneo je 18. decembra tužbu protiv predsednika kluba Sandra Rosela u kojoj ga optužuje za protivpravno prisvajanje novca OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.