Izvor: Piplmetar.rs, 15.Maj.2023, 07:30

PAPARACO: Mina i Amidžić na aerodromu!

Aleksandar Dojkić
|

nedelja 14. maj 2023. 23:59h


Voditelj Ognjen Amidžić ne odvaja se od svoje 17 godina mlađe partnerke i koleginice Mine Naumović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Mina Naumović i Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier


Njih dvoje redovno zajedno putuju, a proteklih dana bili su na odmoru u Istanbulu. Naša ekipa zatekla ih je u povratku kada su sleteli na prestonički aerodrom „Nikola Tesla“.
Kako do sada nisu uhvaćeni u ovakvom izdanju zajedno, Mina i Ognjen pokušavali su na sve načine da izbegnu paparace, ali im to na kraju nije pošlo za rukom, zbog čega im nije bilo pravo.
Mina Naumović i Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
– Mogu li malo kamere da se sklone – prokomentarisala je besno Naumovićeva, dok je Ognjen dobacio: „U redu je, hvala“.
Mina Naumović i Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Mina je bila u krznenim papučama bosih nogu i haljini, dok je preko svega toga nosila džemper. Ona je bila bez trunke šminke, a oči je prekrila naočarima.
Mina Naumović i Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Podsetimo, Mina Naumović i Ognjen Amidžić započeli su romansu nakon što se on razveo od manekenke Danijele Dimitrovske nakon deset godina braka. Iako su u početku krili vezu, voditelj je kasnije potvrdio da uživa kraj mlađe koleginice, koju je inače i zaposlio u svojoj emisiji „Amidži šou“.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

„NAMA SU DALI MRVICE!“ Luke Black stigao u Srbiju i ispričao šta se dešavalo na Evroviziji!

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Maj.2023

Aleksandar Dojkić. |. . nedelja 14. maj 2023. 23:30h . .. Sa Lukom Ivanovićem, pevačem poznatijim pod imenom...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.