PAPARACO Cecine cerka i snajka postale nerazdvojne

Izvor: medio.rs, 03.Mar.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO Cecine cerka i snajka postale nerazdvojne

Anastasija Ražnatović i Ana Cakić izašle u klub, gde se nisu odvajale i sve vreme su ogovarale Veljka, kome nisu posvećivale pažnju

Anastasija Ražnatović i devojka njenog brata Veljka Ana Cakić postale su najbolje drugarice.

Njih dve se u poslednje vreme gotovo ne odvajaju jedna od druge pa često i u provod idu zajedno.

Paparaco Kurira uslikao ih je pre dve večeri na nastupu Dženana Lončarevića u jednom klubu, ali nisu bile same, već im je društvo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pravio Veljko i još nekoliko prijatelja.

Primetili smo da Ražnatovići i Cakićeva baš i nisu bili raspoloženi, iako je samo dan pre njihovog izlaska Ani bio 21. rođendan. Umesto da slave i nazdravljaju, nisu ispuštali telefone iz ruku.

Ana je čak bila prisnija sa Anastasijom, s kojom je celo veče nešto komentarisala. Pošto su gledale u Veljka, reklo bi se da su baš njega ogovarale. U pauzama trač partije one su đuskale, i to jedna pored druge. Cakićeva je dečku prilazila s vremena na vreme, poljubila bi ga na brzinu i vratila se kod zaove.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

BLISTALA U CRNOJ KOŽNOJ HALJINI: Cecina ćerka u provodu sa Veljkovom bivšom devojkom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Mar.2017, 14:24

Foto: Telegraf..Na nastupu Aleksandre Prijović odlično se provodila Anastasija Ražnatović koja je u klub došla sa Anom Cakić, sada već bivšom devojkom Veljka Ražnatovića.  ..Cecina ćerka je privukla veliku pažnju u dekoltiranoj crnoj kožnoj haljini....Foto: Telegraf... Dok je Ana za ovaj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.