PAPARACI PSIHIČKI SLOMILI ĆERKU DEMI MUR!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACI PSIHIČKI SLOMILI ĆERKU DEMI MUR!

Talula Vilis teško podnela probleme svoje majke Demi Mur. Sa 18 godina osetila tamnu stranu slave i gotovo je na ivici sloma

Ćerka Demi Mur, Talula Vilis na granici je nervnog sloma. Posle svega što se dogodilo sa ljubavnim mukama njene majke sada je osetila drugu stranu slave. Poslednjih meseci paparaci je opsedaju, a izgleda da ona više ne može sve da izdrži.

Talula je, dok je vozila auto uhvaćena kako puši cigaretu od rizle nepoznatog sadržaja.Kada je izašla iz auta naišla je na paparace i pokušala da se sakrije ood košulju. Talula Vilis će napuniti 18 godina ove nedelje trenutno živi s tatom, Brusom Vilisom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.