PAPA ŠOKIRAO: OVO ĆE BITI BOMBA! Čast mi je što me Amerikanci napadaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPA ŠOKIRAO: OVO ĆE BITI BOMBA! Čast mi je što me Amerikanci napadaju!

Papa Franja izjavio je danas, tokom kratkog razgovora s jednim francuskim novinarem, da je počastvovan kritikama koje mu upućuju konzervativni katolici u SAD.

- Za mene je čast što me Amerikanci napadaju - rekao je papa Nikolasu Senezu iz katoličkog lista Kroa (La Croix), koji je napisao knjigu o tome kako SAD žele da menjaju pape.

Kada mu je Senez u avionu, na putu za Afriku, predao kopiju knjige, papa se našalio: "Ovo će biti bomba".

Pope Francis: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ‘It is an honor when Americans attack me’ https://t.co/wXh1Q9fUPu pic.twitter.com/iqeIzOhfSQ

— Catholic Herald (@CatholicHerald) 04. септембар 2019.

Senez u knjizi piše o dve kampanje koje su pokrenuli američki katolici, uznemireni zbog inovacija pape Franje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Papa Franja: Čast mi je što me Amerikanci napadaju

Izvor: Večernje novosti, 05.Sep.2019, 02:00

Papa Franja izjavio je danas, tokom kratkog razgovora s jednim francuskim novinarem, da je počastvovan kritikama koje mu upućuju konzervativni katolici u SAD Papa Franja izjavio je danas, tokom kratkog razgovora s jednim francuskim novinarem, da je počastvovan kritikama koje mu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.