PAPA FRANJA NAPUSTIO BOLNICU I VRATIO SE U VATIKAN: Pre odlaska je napravio GEST vredan svake pohvale

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 11:53

PAPA FRANJA NAPUSTIO BOLNICU I VRATIO SE U VATIKAN: Pre odlaska je napravio GEST vredan svake pohvale

On je pre tri dana primljen u rimsku bolnicu

Papa Franja je danas izašao iz bolnice i vratio se u Vatikan, nakon što je lečen od bronhitisa, prenosi Rojters. Papa (86) je pre tri dana primljen u rimsku bolnicu Agostino Djemeli pošto se požalio na poteškoće sa disanjem.

On je dobro reagovao na infuziju antibiotika, saopštio je njegov medicinski tim. Papa je tokom boravka u bolnici juče posetio decu na odeljenju pedijatrijske onkologije u rimskoj bolnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Katolička crkva: Papa Franja bio u bolnici tri dana zbog respiratorne infekcije

Izvor: Danas, 01.Apr.2023

ReutersPapa po izlasku iz bolnice maše vernicima „Još sam živ“, našalio se poglavar Katoličke crkve po izlasku iz bolnice u Rimu gde je bio tri dana zbog respiratorne infekcije. Papa Franja je u sredu primljen u bolnicu Đemeli zbog poteškoća sa disanjem, da bi mu bio dijagnostikovan bronhitis....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.