PAO VOĐA SUPER-KARTELA: Uhapšen MISTERIOZNI narko-bos Tito, Bosanac u vrhu svetskih trgovaca kokainom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 14:05

PAO VOĐA SUPER-KARTELA: Uhapšen MISTERIOZNI narko-bos Tito, Bosanac u vrhu svetskih trgovaca kokainom (VIDEO)

Edin Gačanin (40), zvani Tito i Dino uhapšen je u Dubajiu, saopštili su Europol i holandska policija! Titu, koji je godinama bio misterija za evropske policije, lisice su stavljen u Dubaiju u kom je provodio najviše vremena.

- Edin Gačanin uhapšen je u sklopu velike međunarodne akcije u kojoj je privedeno ukupno 49 ljudi, koji su bili vođe i članovi takozvanog "superkartela", koji je kontrolisao trećunu trgovine kokainom u Evropi - prenose holandski mediji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Vođa ovog kartela je, kako navode, Holanđanin sa poreklom iz Bosne i Hercegovine Edin Gačanin.

- Američka istražna služba DEA Edina G. smatra jednim od pedeset najvećih svetskih trgovaca drogom - navode oni.

Evropol je objavio i fotografije i snimak hapšenja u Dubajiu. Na njemu se vide luksuzni autombili, skupocene vile, novac, satovi i druge dragocenosti.

- Pronađeno je više pasoša, velika količina novca - navode oni.

Inače, istražitelji sumnjaju da je Gačaninov "superkartel", drogu uvozio direktno iz Južne Amerike u evropske luke i da je blisko sarađivao sa nedvano uhapenom kriminalnom grupom koja se dovodi u vezu sa kavačkim klanom.

Prema istin informacijama, kriminalna grupa na čijem su razotrkivanju svetske policije i američka DEA radile godinama, pala je u akciji "Pustinjsko svetlo" koja je realizovana zahvaljujući dešifrovanoj Skaj komunikaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NJEGOVA MOĆ PREVAZILAZI ČAK EL ČAPA! Rođen u Srbiji, došao na vrh svetske piramide kriminala - ko je uhapšeni Tito? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022

Edin Gačanin (40), zvani Tito i Dino uhapšen je u Dubajiu, saopštili su Europol i holandska policija, dok su u Holandiji, Belgiji, Luksemburgu i Srbiji pali saradnici kavačkog i vračarskog klana za koje se sumnja da su bili deo velikoe organizovane kriminalne gupe u kojoj je Tito, kako se sumnja,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.