PAO SRBIN ZBOG AFERE TUNEL! Uhapšen po poternici INTERPOL-a: Evo za koja krivična dela se tereti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 12:58

PAO SRBIN ZBOG AFERE "TUNEL"! Uhapšen po poternici INTERPOL-a: Evo za koja krivična dela se tereti

Uhapšeni je imao nameru da otputuje za Beograd.

Po međunarodnoj potjernici INTERPOL-a Podgorica juče je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, lišen slobode muškarac (32) državljanin Republike Srbije, kojeg Crna Gora potražuje zbog slučaja "Tunel", saopštila je policija Crne Gore.

Kako se navodi, on je pristupio na gore pomenuti aerodrom sa namerom da otputuje za Beograd, i tu je lišen slobode po međunarodnoj poternici.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se potražuje od 28. septembra radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim delom teška krađa i krivično delo sprečavanje dokazivanja u saizvršilaštvu.

Sledi komunikacija između Ministarstva pravde Crne Gore i Ministarstva pravde Švedske pravosudnim kanalima radi izručenja ovog lica nadležnom organima, piše u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.