PAO REVOLVERAŠ: Zvala policiju da joj uhapse muža

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO REVOLVERAŠ: Zvala policiju da joj uhapse muža

Pretresom automobila pronađen je jedan pištolj sa 15 metaka ispod sedišta vozača, dok je drugi ostavio u pregradi s leve strane volana, s preostalim mecima

NOVI SAD - Odgovorna žena sprečila krvoproliće!

D. P. (57) iz Novog Sada uhapšen je preksinoć u automobilu „opel astra“ kod Limanske pijace u Novom Sadu i kod njega su tada pronađena dva pištolja za koja nije imao dozvolu, kao i 30 metaka. Lisice na ruke stavljene su mu nakon što je njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << supruga pozvala policiju i prijavila da se plaši jer je njen muž krenuo da se obračuna s nekim.

- Nakon provere registarskih tablica saobraćajac na motoru krenuo je za njim i dao mu znak da stane. Tražio je od njega vozačku dozvolu. Dok ga je zagovarao, stiglo je još nekoliko patrola - kaže sagovornik Kurira iz policije. Pretresom automobila pronađen je jedan pištolj sa 15 metaka ispod sedišta vozača, dok je drugi ostavio u pregradi s leve strane volana, s preostalim mecima.

- Kad smo ga pitali kuda je krenuo, mirno je odgovorio da je pošao do benzinske pumpe da sipa gorivo - kaže Kurirov izvor i dodaje da je D. P. negirao da je pošao da se obračuna s nekim.

- Alko-testom je utvrđeno da D. P. ima 0,61 promil alkohola u krvi - otkrio je naš sagovornik.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.